حووشى اسكندرانى
مقدمه من / بطوط احمد
مقادير العجينة
كيلو دقيق / معلقة كبيرة سكر / معلقة ص بكنج بودر / 4 معالق لبن بودر / نص لتر ماء دافى للعجن ونعجنها كويس لمدة 10 دقائق
#المقادير
نص كيلو لحمة
100 جرم لية ضانى
بصل / عود كرفس / فصوص ثوم / فلفل حار احمر واخضر /ملح / فلفل / حبهان ناعم / بهارات لحمة / بشر جوزة الطيب / 2 معلقة كبير طحينة
ونخلط الكل مع بعض
#مقادير السجق
نص كيلو سجق بلدى / 100 جرم لية ضانى
بصل / عود كرفس / فصوص ثوم / فلفل حار احمر واخضر /ملح / فلفل / حبهان ناعم / بهارات لحمة / بشر/2 طماطم مكعبات / جوزة الطيب / 2 معلقة كبير طحينة
ونخلط الكل مع بعض
للوجه
اصفر بيض / رشة فلفل لدهن وش الرغيف
ويدخل الفرن على درجة حرارة 200
مقدمه من / بطوط احمد
مقادير العجينة
كيلو دقيق / معلقة كبيرة سكر / معلقة ص بكنج بودر / 4 معالق لبن بودر / نص لتر ماء دافى للعجن ونعجنها كويس لمدة 10 دقائق
#المقادير
نص كيلو لحمة
100 جرم لية ضانى
بصل / عود كرفس / فصوص ثوم / فلفل حار احمر واخضر /ملح / فلفل / حبهان ناعم / بهارات لحمة / بشر جوزة الطيب / 2 معلقة كبير طحينة
ونخلط الكل مع بعض
#مقادير السجق
نص كيلو سجق بلدى / 100 جرم لية ضانى
بصل / عود كرفس / فصوص ثوم / فلفل حار احمر واخضر /ملح / فلفل / حبهان ناعم / بهارات لحمة / بشر/2 طماطم مكعبات / جوزة الطيب / 2 معلقة كبير طحينة
ونخلط الكل مع بعض
للوجه
اصفر بيض / رشة فلفل لدهن وش الرغيف
ويدخل الفرن على درجة حرارة 200
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق