اسم الوصفه بريوش النمر
مقدم من Batot Ahmed
وقت التحضير 35 دقيقه
وقت التسويه 25 دقيقه
#المكونات
2 كوب دقيق . كوب سكر بودره2 ملاعق زبدة
2 ملاعق حليب بودرة . قشرة ليمون مبشور .
حليب دافي للعجن .معلقة بكنج بودر .
1معلقة ملح . 3معالق كاكاو
#الطريقه
تعجن كل المكونات ما عدا الزبدة
تعجن جيدا و ندلكوها بالزبدة كويس
و نقسمها على 2 جزء نخليه ابيض و النصف الاخر نقسمه على 2 ونضيف له كاكاو بحيت واحد اغمق من الاخر نخليها
تخمر
#تابعالطريقه
ناخد كل كورة نقسمها على 6 كوراة
ناخد او كوره بيضاء ونبرمها نعمل الكوره بني ودخلها جوا اللون الابيض وهكذا ونرصها في صاج او صانيه طويله مدهون بالزبدة و وسبيها تخمر مره كمان و ندخله للفران علي درجة حراره 200.
سبيها تبرد وقومي بتقطيعها وقدميها مع الشاي
وبالف هنا☕🥞
مقدم من Batot Ahmed
وقت التحضير 35 دقيقه
وقت التسويه 25 دقيقه
#المكونات
2 كوب دقيق . كوب سكر بودره2 ملاعق زبدة
2 ملاعق حليب بودرة . قشرة ليمون مبشور .
حليب دافي للعجن .معلقة بكنج بودر .
1معلقة ملح . 3معالق كاكاو
#الطريقه
تعجن كل المكونات ما عدا الزبدة
تعجن جيدا و ندلكوها بالزبدة كويس
و نقسمها على 2 جزء نخليه ابيض و النصف الاخر نقسمه على 2 ونضيف له كاكاو بحيت واحد اغمق من الاخر نخليها
تخمر
#تابعالطريقه
ناخد كل كورة نقسمها على 6 كوراة
ناخد او كوره بيضاء ونبرمها نعمل الكوره بني ودخلها جوا اللون الابيض وهكذا ونرصها في صاج او صانيه طويله مدهون بالزبدة و وسبيها تخمر مره كمان و ندخله للفران علي درجة حراره 200.
سبيها تبرد وقومي بتقطيعها وقدميها مع الشاي
وبالف هنا☕🥞
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق