تورتاية
مقدمه من / مروه شلبي
الطريقة نص دقيق اسبونج و77بيضات ومعلقة محسن وربع كوباية ماية وضربتهم ربع ساعة وطبعا كنت مولعة الفرن ودهنت صنية مقاس 26ونزلت عليها بالخليط ودخلتها الفرن ساعة اﻻ ربع وطلعتها سبتها يوم وتانى يوم زوقتها ربع كريم شانتية علية كوباية ونص لبن مثلج وسكر حسب الرغبة وضربتها وقطعت التورتاية وزوقتها
رئيسه قسم فتافيت السكر الشيف ايمان شلبي
مقدمه من / مروه شلبي
الطريقة نص دقيق اسبونج و77بيضات ومعلقة محسن وربع كوباية ماية وضربتهم ربع ساعة وطبعا كنت مولعة الفرن ودهنت صنية مقاس 26ونزلت عليها بالخليط ودخلتها الفرن ساعة اﻻ ربع وطلعتها سبتها يوم وتانى يوم زوقتها ربع كريم شانتية علية كوباية ونص لبن مثلج وسكر حسب الرغبة وضربتها وقطعت التورتاية وزوقتها
رئيسه قسم فتافيت السكر الشيف ايمان شلبي

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق