انا قلت الكل نازل تورت اما نعمل زيكومقدم من الواثقه بالله
طريقه الكيك
نص كيلو دقيق اسبونج 7 بيضات كوب ماء محسن
بنضرب كل دا مع بعض لمده ربع ساعه وونبطن صينيه ونحط الخليط ويدخل الفرن نصف ساعه ويخرج من الفرن يبرد انا بسيبه ليله فالتلاجه ومتغطيه طبعا وبطلعها تاني يوم للزينه
الزينه كريمه ومكسرات للجوانب و وجيلي فراوله بقطعها مكعبات
طريقة المولتو
3 كوب دقيق 1/2 كوب لبن دافي ماء دافي معلقه ك خميره
معلقتين سكر معلقتين ك زبد بس انا حطيت سمن بدل الزبد ورشة ملح وبيضه وفانيلا
معلقتين سكر معلقتين ك زبد بس انا حطيت سمن بدل الزبد ورشة ملح وبيضه وفانيلا
للحشو
جبن بالزيتون شيكولاته
جبن بالزيتون شيكولاته
الطريقه بنحط الخميره والسكر واللبن والمايه مع بعض ليتفاعلو 10 دقايق بنكون حطينا المكونات الباقيه مع بعض (الزيت والسمن والدقيق والملح ) ونخلطهم مع بعض كلهم ولو احتجنا ميه او دقيق بنزود لحد ما العجينه تظبط معاكي ومتلزقش وبنتركها تخمر نص ساعه
بعدها بنفرد العجينه على شوية دقيق تحتها عشان متلزقش منك وتقطعيها حوالي 14 او 166 قطعه مثلثات بقطاعه البيتزا وتحشي من الطرف العريض وتلفي للطرف الرفيع وترصي بس تسيبي فراغات فالصينيه وتسيبيها تخمر 1/2 ساعه تانيه بعد اللف وتدهنيها بالبيض والفانيليا من عالوش وتحطيها فالفرن لحد ما يكون لونها ذهبي وتخرجيها وبالهنا
❤ بطريقة الشيف ايمان شلبي
بعدها بنفرد العجينه على شوية دقيق تحتها عشان متلزقش منك وتقطعيها حوالي 14 او 166 قطعه مثلثات بقطاعه البيتزا وتحشي من الطرف العريض وتلفي للطرف الرفيع وترصي بس تسيبي فراغات فالصينيه وتسيبيها تخمر 1/2 ساعه تانيه بعد اللف وتدهنيها بالبيض والفانيليا من عالوش وتحطيها فالفرن لحد ما يكون لونها ذهبي وتخرجيها وبالهنا
رئيسه قسم فتافيت السكر الشيف / ايمان شلبي

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق