الجمعة، 5 يناير 2018

مخلل لفت مقدم من الشيف دينا عمر_موقع واذاعة اخبار العرب

مخلل لفت طعم ولون روعه من غير بنجر

المكونات
2 كيلو لفت _ ملح _ خل _ شطه حمرا مفرومه
الطريقه
نضفى اللفت واغسليه وخرطيه بالطريقة اللى تحبيها وحطيه فى برطمان ودوبى الملح والخل والشطه الحمراء المفرومه فى الميه لكل لتر ماء 4 معلقة كبيرة ملح ونص كوب خل بيطلع اللون اللى فى اللفت وبيبرز طعمه وكملى البرطمان بمحلول الملح اللى عملناه بيستوى بعد اسبوع

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013