طريقه عمل كالاماري في الفرن رول مع خضار مشوي
مقدم من شف سحر شعراوي
مده التخضير 25 دقيقه
مده الطهي 30 دقيقه
المكونات
زبده ليمون لعمل الصوص البتر ليمون
كالاماري نصف كيلو
طماطم بصل ليمون فلفل رومي
ملح كمون فلفل حامي توم
الطريقه
اولا نجهز الصوص وهو نسخن الزبد علي النار وننزل بليمون عباره عن اربع ليمونات ونتركهم يغلو كويس ونتركهونبدء بعمل الكالاماري
يقطع الكالاماري شراءح مربعات وطبعا يكون مغسول كويس وبالسكين نشرحه بتساوي مربعات صغيره
وبعد نحضر التتبيله التوم والليمون والكمون والتوم والفلفل الحار بعد ات نفرمها كويس نضع فيها السمك ونتركها
نصف ساعه وبعد نبدء بوضع طاسه علي النار فيها زيت بسيط وتسخن تماما وننزل بالسمك وهو طبيعي هايلف رول من السخونه وبعد نشوي باقي الخضار ونضعهم في صنيه ليتم باقي تسويتهن في الفرن وبعد نخرحهم ونقدم الطبق مع بوله ارز سمك ونضع عليهم صوص البتر ليمون ويقدم والف هتا
مقدم من شف سحر شعراوي
مده التخضير 25 دقيقه
مده الطهي 30 دقيقه
المكونات
زبده ليمون لعمل الصوص البتر ليمون
كالاماري نصف كيلو
طماطم بصل ليمون فلفل رومي
ملح كمون فلفل حامي توم
الطريقه
اولا نجهز الصوص وهو نسخن الزبد علي النار وننزل بليمون عباره عن اربع ليمونات ونتركهم يغلو كويس ونتركهونبدء بعمل الكالاماري
يقطع الكالاماري شراءح مربعات وطبعا يكون مغسول كويس وبالسكين نشرحه بتساوي مربعات صغيره
وبعد نحضر التتبيله التوم والليمون والكمون والتوم والفلفل الحار بعد ات نفرمها كويس نضع فيها السمك ونتركها
نصف ساعه وبعد نبدء بوضع طاسه علي النار فيها زيت بسيط وتسخن تماما وننزل بالسمك وهو طبيعي هايلف رول من السخونه وبعد نشوي باقي الخضار ونضعهم في صنيه ليتم باقي تسويتهن في الفرن وبعد نخرحهم ونقدم الطبق مع بوله ارز سمك ونضع عليهم صوص البتر ليمون ويقدم والف هتا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق