تشيز كيك
مقدمة من المتميزة /سمر سنة
مدة التحضير /20 دقيقة
زمن التبريد /3 ساعات
المكونات/ عملت القاعدة كيك أي كيك انت عايزاه انا عملت فادج الشيكولاتة وممكن بسكوت وزبدة طبعا هو اساس التشيز كيك بس عندي مش بيحبوا إلا بالكيك
كوب جبنة بريذيدون بالقشطة 240 جم -تمن كيلو شانتيه بالفراولة -تمن كيلو شانتيه ابيض خام -رشة فانيليا -3 معالق جيلاتين بودر - علبة قشطة أو ربع كيلو -سكر بودرة -فراولة بيوريه
الطريقة /11 - هنضرب الجبنة كلها برشة فانيليا وسكر بودرة ممكن نصف كوب حسب زوقك دوقي واحكمي كمان ماتزوديش علشان في فراولة هيبقي فيها سكر كمان
2- وضرب الشانتيه الفراولة لوحدها والشانتيه الأبيض لواحدها
33 - وبعد ضرب الجبنة والسكر البودر نضع القشطة ونكمل ضرب لتصير كريمة ثم نقسم الخليط الجبنة نصفه علي الشانتيه الأبيض ونصف علي الشانتيه الفراولة وعليهم بيوريه الفراوله ونقلب دا ونقلب دا
44- نضع الكيك في الصينية اللي بتفتح من الجنب انا حطيت علي الجناب كيس من بتاع التلاجة علشان ماتلزقش في الصينية وصبيت الأول الجزء اللي بالفراولة الطبقة الأولي والطبقة التانية البيضا اللي بالشانتيه الأبيض دخلتها الفريزر ساعة وطلعتها حطيتها بالتلاجة ساعتين وعملتلها جناش شيكولاتة بالقشطة كوب قشطة عليه كوب شيكولاتة خام مطبخ مكسرة وصبيتها بعد مابردت شوية وعملتلها وردات جناش ومالتيزر ابيض وصحتين وهنا 😍 😍
رئيسه قسم فتافيت السكر / الشيف ايمان شلبي
مقدمة من المتميزة /سمر سنة
مدة التحضير /20 دقيقة
زمن التبريد /3 ساعات
المكونات/ عملت القاعدة كيك أي كيك انت عايزاه انا عملت فادج الشيكولاتة وممكن بسكوت وزبدة طبعا هو اساس التشيز كيك بس عندي مش بيحبوا إلا بالكيك
كوب جبنة بريذيدون بالقشطة 240 جم -تمن كيلو شانتيه بالفراولة -تمن كيلو شانتيه ابيض خام -رشة فانيليا -3 معالق جيلاتين بودر - علبة قشطة أو ربع كيلو -سكر بودرة -فراولة بيوريه
الطريقة /11 - هنضرب الجبنة كلها برشة فانيليا وسكر بودرة ممكن نصف كوب حسب زوقك دوقي واحكمي كمان ماتزوديش علشان في فراولة هيبقي فيها سكر كمان
2- وضرب الشانتيه الفراولة لوحدها والشانتيه الأبيض لواحدها
33 - وبعد ضرب الجبنة والسكر البودر نضع القشطة ونكمل ضرب لتصير كريمة ثم نقسم الخليط الجبنة نصفه علي الشانتيه الأبيض ونصف علي الشانتيه الفراولة وعليهم بيوريه الفراوله ونقلب دا ونقلب دا
44- نضع الكيك في الصينية اللي بتفتح من الجنب انا حطيت علي الجناب كيس من بتاع التلاجة علشان ماتلزقش في الصينية وصبيت الأول الجزء اللي بالفراولة الطبقة الأولي والطبقة التانية البيضا اللي بالشانتيه الأبيض دخلتها الفريزر ساعة وطلعتها حطيتها بالتلاجة ساعتين وعملتلها جناش شيكولاتة بالقشطة كوب قشطة عليه كوب شيكولاتة خام مطبخ مكسرة وصبيتها بعد مابردت شوية وعملتلها وردات جناش ومالتيزر ابيض وصحتين وهنا 😍 😍
رئيسه قسم فتافيت السكر / الشيف ايمان شلبي
تحفه تسلم ايدك يا شيف سمر أنا هجربها ان شاء الله 😍😍😍
ردحذف