موسم التووم تعالو نعمل التوم البودر احسن وانضف واكيييد ارخص من الجاهز
بقلم / وفاء محمد
اولاااا..تقشرى التوم اللي قرب يفضى. وسيبي الجامد طبعاً
ثانياااا... تقعطى الى شرايح الفص الكبير3والصغير2 وطولى بالك الموضوع يستاهل والله. ..لو سبتيه صحيح بأحد وقت أطول بكتير .تحكي التوم بعد التقطيع في صينية بس افردية على اد ما تقدري.
ثالثاااا.... تسخنى الفرنة على اعلى حاجة وتسيبيها شوية
تقفلى النار على الفرن وتحطى التوم على الصهد بتاع الفرن هايبدا يحمر .ولو ما احمرش ابقى ولعي الفرن على اهدى حاجة وسيبيه ربع ساعة مثلا .وتسيبيه جوه الفرن يبرد خالص وبعدين طلعيه 3او4ايام فى هواء.في البلكونة مثلاً. أو مكان فيه شمس وهواء وهو متغطي بشاشة علشان الذباب.
.هتلاقيه نشف خالص اطحنية وحطيه فى برطمان واستعملي منه بس كميات صغيرة لأنه يعتبر خام مش مضاف لية اى حاجة...
واخيراااااااا وليس اخرااااا احبكم في الله يا احلى واجمل أعضاء وجروب😙😙😙😙❤❤❤❤🍴🍴🍴🍴
بقلم / وفاء محمد
اولاااا..تقشرى التوم اللي قرب يفضى. وسيبي الجامد طبعاً
ثانياااا... تقعطى الى شرايح الفص الكبير3والصغير2 وطولى بالك الموضوع يستاهل والله. ..لو سبتيه صحيح بأحد وقت أطول بكتير .تحكي التوم بعد التقطيع في صينية بس افردية على اد ما تقدري.
ثالثاااا.... تسخنى الفرنة على اعلى حاجة وتسيبيها شوية
تقفلى النار على الفرن وتحطى التوم على الصهد بتاع الفرن هايبدا يحمر .ولو ما احمرش ابقى ولعي الفرن على اهدى حاجة وسيبيه ربع ساعة مثلا .وتسيبيه جوه الفرن يبرد خالص وبعدين طلعيه 3او4ايام فى هواء.في البلكونة مثلاً. أو مكان فيه شمس وهواء وهو متغطي بشاشة علشان الذباب.
.هتلاقيه نشف خالص اطحنية وحطيه فى برطمان واستعملي منه بس كميات صغيرة لأنه يعتبر خام مش مضاف لية اى حاجة...
واخيراااااااا وليس اخرااااا احبكم في الله يا احلى واجمل أعضاء وجروب😙😙😙😙❤❤❤❤🍴🍴🍴🍴
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق