طريقه عمل المبطن الليبي
مقدم من شف سحر شعراوي
مده التحضير 20 دقيقه
مده الطهي 30 دقيقه
المكونات
بطاطس
لحمه مفرومه
طماطم صلصه
ملح فلفل اسود بابريكا شطه بيض بقسماط بصل بهارات كركم
بقدونس مفروم زيت للتحمير
الطريقه
تقشر البطاطس وتغسل جيدا وتقطع بالطول الي فتحتان او ثلاثه لغايه قبل الاخرفقط وبعد نقوم بتعصيج اللحمه وبعد نقوم بحشو البطاطس باالحمه المعصجه في الفتحات وبعد نغمس البطاطس في البيض والبقسماط ونقوم بقليها ونصفبها ونقدمها علي فرشه بقدونس
الف هنا
مقدم من شف سحر شعراوي
مده التحضير 20 دقيقه
مده الطهي 30 دقيقه
المكونات
بطاطس
لحمه مفرومه
طماطم صلصه
ملح فلفل اسود بابريكا شطه بيض بقسماط بصل بهارات كركم
بقدونس مفروم زيت للتحمير
الطريقه
تقشر البطاطس وتغسل جيدا وتقطع بالطول الي فتحتان او ثلاثه لغايه قبل الاخرفقط وبعد نقوم بتعصيج اللحمه وبعد نقوم بحشو البطاطس باالحمه المعصجه في الفتحات وبعد نغمس البطاطس في البيض والبقسماط ونقوم بقليها ونصفبها ونقدمها علي فرشه بقدونس
الف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق