كبده بالفلفل الالوان والصويا صوص
مقدمه من هدى المنسى
مدة الطهى عشره دقايق
مدة التحضير خمس دقايق
المقادير
نصف كليو كبده
٢ فلفل احمر واصفر
٢ فلفل رومى على حار
٦ فصوص ثوم
معلقتين خل لغسيل الكبده
بصله وملح وفلفل اسود
الطريقه
هنغسل الكبده بالخل
ونجيب طاسه وفيها معلقتين زيت نشوح البصله وننزل بالكبده وخلى الفلفل ثانيه كده علشان ما يتبلش معاكم
ونشوح التوم علشان الريحه تقلب الدنيا يا سلام
وقبل السوى بقليل انزلى بالفلفل الالوان والفلفل الرومى والحار يتشوح خلاص تبقى استوى وتتاكل فى شندوتشات اوى زى كده كان عندى طبق رز بلسان العصفور وقدمته معاها وكان تحفه والله وخفيف ومش مكلف والف هنا وشفا عليكم يارب يعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق