الأحد، 25 فبراير 2018

السنجارى الروسي مقدمة من الشيف سلوى عوف_موقع واذاعة اخبار العرب

وصفة الروسي السنجاري
#المكونات..
سمك روسي كبير
طماطم 🍅  فلفل الوان .. ربع كوب زيت
جزر مبشور.🥕. كسبره خضرا وشبت
ثوم مفروم... ملح.. شطه.. كمون.. ،، 🍋كتييير
#ملحوظه في ناس بتحط مستردة بس هو كده اطعم بكتييييير ☺☺
#الطريقه
هنغسل السمك كويس جداا بدقيق وخل وليمون 🍋وملح  ونقطع الراس والديل ونفتحها من النص
هنصفيه.. ونرصه ع صاج خاص بالفرن وشك السمك لتحت 🐟🐟 هندخله الفرن حوالي ربع ساعه الاول عشان يبتدي يستوي يكون شغال شوايه وفرن مع بعض
في الوقت ده هنقطع كل الخضار صغير جداا ونخلطه مع بعض ونضيف البهارات والزيت 😍#بعد كده هنخرج السمك 🐟🐠🐋🐟ونقلب الوش لفوق    ونشيل السلسله ال في النص
ونحط الخلطه زي الصوره كده
ونسيبه يتحمر كويس 😘😘😘
#السمك  🐟🐠🐋🐟المتحمر في الصوره  تتبيلته ثوم مفروم مع ملح وشطه وكمون وخل وليمون
والزيت  بحط في معلقتين خل عشان اللون والقرمشه بعد مااحط السمك في الزيت بضيف الخل
#وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013