الصنف جاهزه
مقدم من اميره شريف
مده التحضير60دقيقه
مده الطهي20دقيقه
الطريقه والمكونات
مقادير الاسبونج
5بيض
نصف كوب سكر بودره
كوب وربع دقيق
معلقه كبيره نشأ
معلقه كبيره محسن جل
فانيليا
عصره ليمون
الطريقه
نضع البيض والفانيليا والسكر في العجان ويخفق علي أعلى سرعه حتي يتضاعف ويبيض تقريبا20دقيقه نضيف المحسن وقت الخفق وعصره اليمون
ننخل الدقيق والنشا 2مره نضع على الخليط معلقه من الدقيق ويقلب برفق وخفه نكمل لحين الانتهاء من كل الكميه
تفرد ورقه زبده وندهن قليل من الزيت ونضع الخليط ونسويه في فرن مسخن مسبقا لمده 20 دقيقه أو اقل شويه
بعد مليارد تقيمه ونحشيه كريمه مخاوفه ونزينه بلشكولاه او الفواكهه وبلهنا
مقدم من اميره شريف
مده التحضير60دقيقه
مده الطهي20دقيقه
الطريقه والمكونات
مقادير الاسبونج
5بيض
نصف كوب سكر بودره
كوب وربع دقيق
معلقه كبيره نشأ
معلقه كبيره محسن جل
فانيليا
عصره ليمون
الطريقه
نضع البيض والفانيليا والسكر في العجان ويخفق علي أعلى سرعه حتي يتضاعف ويبيض تقريبا20دقيقه نضيف المحسن وقت الخفق وعصره اليمون
ننخل الدقيق والنشا 2مره نضع على الخليط معلقه من الدقيق ويقلب برفق وخفه نكمل لحين الانتهاء من كل الكميه
تفرد ورقه زبده وندهن قليل من الزيت ونضع الخليط ونسويه في فرن مسخن مسبقا لمده 20 دقيقه أو اقل شويه
بعد مليارد تقيمه ونحشيه كريمه مخاوفه ونزينه بلشكولاه او الفواكهه وبلهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق