الجمعة، 2 فبراير 2018

كوارع وفته مقدمه من الشيف ام يامن -موقع واذاعة اخبار العرب

الكوارع مقدمه من ام يامن الفته وجمالها بقي الكوارع نغسلها بالليمون والخل وننقعها فيهم شويه . اناء علي النار نحط فيه ميه وبصله وطمطمايه ولورا وحبهان وفلفل اسود وفص مستكه ونتركها يغلوا مع بعض ننزل بالكوارع ونسيبها تستوي 👍👍 انا بحب اعملها بعد ما اسلقها بالصلصه في البرام وتدخلها الفرن . بعملها عصير طماطم ونخرط بصله متوسطه وتوم وملح وكمون وفلفل اسود ولورا وحبهان واحط الكوارع في البرام وانزل عليهم بالخلطه دي وادخلها الفرن . والله العظيم ريحه وطعم تحففففه .. صلصة الفتة .. توم كتير مفروم مع فلفل حار نشوحه بمعلقة زبده وانزل عليها بعصير الطماطم وملح وكمون وفلفل اسود ويتسبكوا كويس. تحففففه مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013