الأحد، 4 فبراير 2018

مكرونة بالسجق مقدمة من الشيف هدى المنسى _موقع واذاعة اخبار العرب


مكرونه بالسجق
مقدمه من هدى المنسى
مدة التحضير ١٠ دقايق
مدة الطهى ٣٠ دقيقه
المقادير
كيس مكرونه اقلام يعنى مقصوصه
بصله كبيره
ربع كليو سجق  عايزه تكترى براحتك
كوب صلصة طماطم متسبكه
نصف كوب موتزارلا
ملح وفلفل وبشر جوزة الطيب بس مش كتير
 

الطريقه
هتجيبى البصله وتبشريها ونشوحها فى معلقتين زيت
وننزل بالسجق  المقطع
ونشوحهم كويس ننزل عليهم بالطماطم المتسبكه
تغلى غلوه زوديها كوب ماء كبير وانزلى بالمكرونه وهيا نايه
بحيث يكون الميه او بمعنى اصح الصلصه مغطيها بمقدار ٣ سنتى تقريبا وظبطى الملح
تغلى هدى النار خليها وسط وقلبيها من حين لاخر لحين السوى الا حاجه بسيطه علشان هتكمل فى الفرن دى اسمها مكرونه عقد واحد
هتجيى برام ونضع المقدار على قد ما  البرام ياخد ناقص قيمة الجبنه الموتزرلا وابقى حطى حبه جبنه فى النصف بتبقى تحفه
وشغلى الفرن من فوق وتحت تاخد وش اطفى عنها والف هنا وشفا عليكم  طالعه تحفه يا جماعه بالله

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013