اسم الصنف / حلوى ميكس الجيلى والكاسترد
مقدم من / شوشو عرابى
مدة التحضير / ٢٠ دقيقة
مدة الطهى / ساعة
الطريقة / هنعمل طبقة بسكوت مفروم عبارة عن 4 باكت بسكوت هنفرمه ونضيفله 1/4 كوب زبدة ونعمله ديسك فى قالب وندخله التلاجة 1/2 ساعة ونعمل الطبقة التانية كاسترد جاهز مع لبن ونحطه على البسكوت وندخله التلاجة ونعمل الطبقة التالتة 2 باكت جيلى فراولة مع 2 كوب ماء مغلى هنسيبه يبرد ونضيفه لطبقة الكاسترد وندخله التلاجة لمدة 3 ساعات ونزينه بطبقة كريم شانتيه واوريو ويقدم بالهنا والشفا
مقدم من / شوشو عرابى
مدة التحضير / ٢٠ دقيقة
مدة الطهى / ساعة
الطريقة / هنعمل طبقة بسكوت مفروم عبارة عن 4 باكت بسكوت هنفرمه ونضيفله 1/4 كوب زبدة ونعمله ديسك فى قالب وندخله التلاجة 1/2 ساعة ونعمل الطبقة التانية كاسترد جاهز مع لبن ونحطه على البسكوت وندخله التلاجة ونعمل الطبقة التالتة 2 باكت جيلى فراولة مع 2 كوب ماء مغلى هنسيبه يبرد ونضيفه لطبقة الكاسترد وندخله التلاجة لمدة 3 ساعات ونزينه بطبقة كريم شانتيه واوريو ويقدم بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق