طريقة عمل الفراخ المشويه بالزعتر
مقدمة من : الشيف أمنية مرجان
بطريقة صحية ومناسبة جداا للدايت
مدة التحضير : ٨ ساعات بنقع الفراخ في التتبيله
مدة الطهي من : ١٥ ل ٤٠ دقيقه حسب الفرن بتاعك
المقادير
فراخ
بصل
حبة طماطم
ليمون
خل
التوابل
زعتر وثوم بودر وكمون وفلفل اسود وملح
الطريقة
تخلط جميع المكونات في الكبة
ويتبل به الفراخ وتنقع في التتبيلة ٨ ساعات او قبلها بيوم وتترك داخل التلاجة
ثم تخرج وتنضف من التتبيله وتدخل الفرن علي درجة حرارة ١٥٠ حتي تمام النضج
ملحوظة
لازم نبص عليها كل شوية عشان متتحرقش
الطماطم حبة واحدة فقط
وللدايت عند التقديم هنشيل الجلد منها زي مانا عامله كده وبالهنا والشفا
بطريقة صحية ومناسبة جداا للدايت
مدة التحضير : ٨ ساعات بنقع الفراخ في التتبيله
مدة الطهي من : ١٥ ل ٤٠ دقيقه حسب الفرن بتاعك
المقادير
فراخ
بصل
حبة طماطم
ليمون
خل
التوابل
زعتر وثوم بودر وكمون وفلفل اسود وملح
الطريقة
تخلط جميع المكونات في الكبة
ويتبل به الفراخ وتنقع في التتبيلة ٨ ساعات او قبلها بيوم وتترك داخل التلاجة
ثم تخرج وتنضف من التتبيله وتدخل الفرن علي درجة حرارة ١٥٠ حتي تمام النضج
ملحوظة
لازم نبص عليها كل شوية عشان متتحرقش
الطماطم حبة واحدة فقط
وللدايت عند التقديم هنشيل الجلد منها زي مانا عامله كده وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق