الثلاثاء، 6 مارس 2018

بغاشه بالعسل مقدمه من الشيف المبدعه بطوط احمد

بغاشه بالعسل
مقدمه من Batot Ahmed
وقت التحضر 15دقيقه
وقت الطهي 10دقائق
المكونات
1كوب دقيق
بيضه
معلقه سمنه او زبده
رشه فانيليا
رشه ملح
ربع معلقه بيكينج بودر
و ماء للعجن حسب الحاجه
بنحط كله مع بعض و نعجن لحد ما تبقى ملساء متلزقش فى الايد
نغطيها و نسبها ربع ساعه و نطلعها نقسمها ٤ و نسيبها نص ساعه
و بعدين نطلعها ناخد كل قطعه تتفرد لوحدها لحد ما تكون رفيعه جدا
نحط الاربعه فوق بعض مع رشه دقيق بسيطه في الوسط
و نفرد تانى لحد ما تكون رفيعه جدا و نقطعها حسب الذوق
و فى زيت و نبدأ نقلى
و نطلعها ننزلها فى شربات تقيل
#الشيرة
(2 كوب سكر _كوب ماء _ فانيليا و نقط  ليمون
و نطلعها و بالف هنا ⚘
فقرة توب شيف بطوط وهبه من قسم مملكتى بموقع وإذاعة أخبار العرب
مدير قسم مملكتى أ / هبه متولى
رئيس التحرير أ / حمدى محمد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013