كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه الباتيه والكرسوان
مقدمه من الشيف :نسمه فتحي
مده التحضير: 60دقيقة
مده الخبز : 25دقيقة
المقادير
كيلو دقيق
كوبان حليب
كوب زبادي
ربع كوب زيت
كوب زبده
ربع ملعقه صغيره بيكنج بودر
٢'ملعقه خميره.
٢ملعقه كريم شانتيه
٢ ملعقه سكر
٢ بيضه
للحشو
شيكولاته.
جبن زيتون حسب الرغبه
الطريقه
ف وعاء نضع اللبن الزبادي
السكر الخميره ونتركها
ربع ساعه تخمير. ثم
نضيف البيض والزيت
ونقلب. ثم نعجبن بيها
الدقيق والكريم شانتيه
والبودر وذره الملح. نتركها
تخمررنصف ساعه. ثم.
تشكل. كور ونفرد بالمردنه
الفطيره. وكل خمس فطائر
نضع بينهم زبده ونفردهم
فطيره وحده وتشكل كرواسون
اوباتيه وتحشو حسب
الرغبه سواء شيكولاته او جبن
اسم الوصفه الباتيه والكرسوان
مقدمه من الشيف :نسمه فتحي
مده التحضير: 60دقيقة
مده الخبز : 25دقيقة
المقادير
كيلو دقيق
كوبان حليب
كوب زبادي
ربع كوب زيت
كوب زبده
ربع ملعقه صغيره بيكنج بودر
٢'ملعقه خميره.
٢ملعقه كريم شانتيه
٢ ملعقه سكر
٢ بيضه
للحشو
شيكولاته.
جبن زيتون حسب الرغبه
الطريقه
ف وعاء نضع اللبن الزبادي
السكر الخميره ونتركها
ربع ساعه تخمير. ثم
نضيف البيض والزيت
ونقلب. ثم نعجبن بيها
الدقيق والكريم شانتيه
والبودر وذره الملح. نتركها
تخمررنصف ساعه. ثم.
تشكل. كور ونفرد بالمردنه
الفطيره. وكل خمس فطائر
نضع بينهم زبده ونفردهم
فطيره وحده وتشكل كرواسون
اوباتيه وتحشو حسب
الرغبه سواء شيكولاته او جبن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق