كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه:دجاج بتتبيلتى الخاصه
مقدمه من :Amira Ahmed
مده التحضير 12ساعه
مده الطهى 60دقيقة
المكونات
دجاجه
بصل
طمطمايه
ملح
فلفل أسود
قرفه
كركم
صويا صوص
زبادى
خل
زعتر
الطريقة
هنحضر الفرخة من بليل نغسلها حلو اووى ثم نضع
فى الكبة بصلاية كبيرة وطماطماية وملح
وفلفل اسمر وقرفه وزعتر وكركم وصويا
صوص وخل وزبادى ونضرب كله ع بعض
ونجيب الفرخه ونحط عليها التتبيلة وتحت
الجلد والبطن وكله ونحطها فى كيسه ونضع
باقى التببيلة عليها ونخرج الهوا ونقفل جيدا
ونسيبها من بليل للصبح وياريت لو نقلب
الكيس فى نص الليل وبعدين نحضر
الاستاند الاستالس ونحطه فى صينية
ونوقف عليه الفرخه ونحط شوية من
اللتبيلة على الفرخه من فوق وكاننا بنحميها
ونحطها على الرف فى الفرن نوطى فى الاول
وبعدين نعلى وكل شوية نشوك الصدر
بشوكه ونحط معلقة من التتبيلة اللى
فاضلة ان وجد وبالف هنا وشفا
اسم الوصفه:دجاج بتتبيلتى الخاصه
مقدمه من :Amira Ahmed
مده التحضير 12ساعه
مده الطهى 60دقيقة
المكونات
دجاجه
بصل
طمطمايه
ملح
فلفل أسود
قرفه
كركم
صويا صوص
زبادى
خل
زعتر
الطريقة
هنحضر الفرخة من بليل نغسلها حلو اووى ثم نضع
فى الكبة بصلاية كبيرة وطماطماية وملح
وفلفل اسمر وقرفه وزعتر وكركم وصويا
صوص وخل وزبادى ونضرب كله ع بعض
ونجيب الفرخه ونحط عليها التتبيلة وتحت
الجلد والبطن وكله ونحطها فى كيسه ونضع
باقى التببيلة عليها ونخرج الهوا ونقفل جيدا
ونسيبها من بليل للصبح وياريت لو نقلب
الكيس فى نص الليل وبعدين نحضر
الاستاند الاستالس ونحطه فى صينية
ونوقف عليه الفرخه ونحط شوية من
اللتبيلة على الفرخه من فوق وكاننا بنحميها
ونحطها على الرف فى الفرن نوطى فى الاول
وبعدين نعلى وكل شوية نشوك الصدر
بشوكه ونحط معلقة من التتبيلة اللى
فاضلة ان وجد وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق