كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه: السابليه
مقدم من:شيف مريم خلف
مده التحضير :20دقيقة
مده التسويه :15دقيقة
المكونات
كيلو دقيق
نصف كيلو ذبده بحراره المطبخ
300جرام سكر بودر
3بيضات
معلقه فانيلا سايله
معلقه صغيره بيكنج بودر
رشه ملح
للتزين
شيكولاته بيضا وسمرا
ومكسرات الحشوه
نوتيلا ومربي اي نوع
الطريقه
نضع علي الدقيق السكر والبيكنج
بودرورشه الملح ونقلب ونضع
الذبده وندخلها في المكونات
الجافه جيد جدا ثم انزل بالبيض
وحده وحده مع الفانيلا حتى
تكون عجينه مش بتشقق
وبتتفرد جيدا
واكورها واريحها ربع ساعه في
التلاجه واخرجها افردها بسمك
ليس تخين واقطعها باي
شكل تحبيه وارصها في
الصينيه فرن سابق التسخين
الفرن من تحت فقط اول
اما تتحمر من تحت اخرجها
واتركهاتبرد واحشيها وازينها
وتقدم بألف هنا وشفا
اسم الوصفه: السابليه
مقدم من:شيف مريم خلف
مده التحضير :20دقيقة
مده التسويه :15دقيقة
المكونات
كيلو دقيق
نصف كيلو ذبده بحراره المطبخ
300جرام سكر بودر
3بيضات
معلقه فانيلا سايله
معلقه صغيره بيكنج بودر
رشه ملح
للتزين
شيكولاته بيضا وسمرا
ومكسرات الحشوه
نوتيلا ومربي اي نوع
الطريقه
نضع علي الدقيق السكر والبيكنج
بودرورشه الملح ونقلب ونضع
الذبده وندخلها في المكونات
الجافه جيد جدا ثم انزل بالبيض
وحده وحده مع الفانيلا حتى
تكون عجينه مش بتشقق
وبتتفرد جيدا
واكورها واريحها ربع ساعه في
التلاجه واخرجها افردها بسمك
ليس تخين واقطعها باي
شكل تحبيه وارصها في
الصينيه فرن سابق التسخين
الفرن من تحت فقط اول
اما تتحمر من تحت اخرجها
واتركهاتبرد واحشيها وازينها
وتقدم بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق