الأحد، 17 يونيو 2018

عرق بارد للشيف المبدع بلال السيد بدر

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه  عرق بارد
مقدم من : بلال السيد بدر

مده التحضير :60دقيقة
مده الطهى    : 60دقيقة

المكونات

عرق لحمه
بصل
ملح
ليمون
فلفل اسمر
ثوم
كرفس
ملعقه سكر

 الطريقه

واللي بالوسط ده صوص
 صوصمن العرق نفسه
نحضر  العرق ونتبله بصل
وملح وليمون وفلفل اسود
ونتركه  ساعه
بس نحشيه طبعا ثوم وكرفس
ونيجي نديله صدمه بس لما
 ننزل البصل اللي عليه علشان
ميتحرقش ونشوحه ونضيف
 له معلقة سكركبيره
ودا مش للتسويه فقط ده
 علشان يستوي ويبقي زي
 الذبده مش مستوي
 وناشف
ودي قطعة لحمه اسمها
 تليبيانكو خاصه فقط
 للروزت بيف
ويقدم بألف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013