كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه :تورتة الشوكولاته للمناسبات والاعياد
مقدم من : هنا يوسف
مده التحضير : 30دقيقه
مده التسويه: 15دقيقه
المكونات
كوب ونصف دقيق
٧بيض
كوب ونصف سكر
معلقه ص خل
بشر ليمونه
معلقة ك بيكنج بودر
معلقتين كبار كاكاو خام
ربع كوب زيت
٢كيس كريم شانتي
معلقة كبيره سكر بودرك
كوب ماء مثلج
فاكهة
الطريقة
نخفق البيض جيدا بالمضرب ويوضع السكر ويضرب لمده ٥دقائق
ويوضع الزيت بالتدريج والفانليا وبشر الليمون والخل ويوضع الدقيق وعليه البيكنج بودر ورشة
ويوضع الكاكاو والملح ويقلب من تحت لفوق وبعد نحضر صينه قلب مدهونه ومبطنه بالدقيق ويوضع الخليط في فرن ساخن علي حراره ١٨٠درجة لمده ربع ساعه ونجرب بالخله السوي وبعد ما تخرج من الفرن تبرد تمامنقسمها نصفين وتوضع في الثلاجه نصف ساعه ونخرجها وبعد حضر الكريم شانتيه بكوب حليب مثلج ويضرب تمام ويوضع في الثلاجه وبعد ونحضر الكيكةويوضع الكريم شانتي علي الكيكه ونزوقها من الخارج ويوضع الجناش وتزين علي حسب الرغبه بالفواكهة وتوضع في الثلاجه
وبالف هنا وشفا
اسم الوصفه :تورتة الشوكولاته للمناسبات والاعياد
مقدم من : هنا يوسف
مده التحضير : 30دقيقه
مده التسويه: 15دقيقه
المكونات
كوب ونصف دقيق
٧بيض
كوب ونصف سكر
معلقه ص خل
بشر ليمونه
معلقة ك بيكنج بودر
معلقتين كبار كاكاو خام
ربع كوب زيت
٢كيس كريم شانتي
معلقة كبيره سكر بودرك
كوب ماء مثلج
فاكهة
الطريقة
نخفق البيض جيدا بالمضرب ويوضع السكر ويضرب لمده ٥دقائق
ويوضع الزيت بالتدريج والفانليا وبشر الليمون والخل ويوضع الدقيق وعليه البيكنج بودر ورشة
ويوضع الكاكاو والملح ويقلب من تحت لفوق وبعد نحضر صينه قلب مدهونه ومبطنه بالدقيق ويوضع الخليط في فرن ساخن علي حراره ١٨٠درجة لمده ربع ساعه ونجرب بالخله السوي وبعد ما تخرج من الفرن تبرد تمامنقسمها نصفين وتوضع في الثلاجه نصف ساعه ونخرجها وبعد حضر الكريم شانتيه بكوب حليب مثلج ويضرب تمام ويوضع في الثلاجه وبعد ونحضر الكيكةويوضع الكريم شانتي علي الكيكه ونزوقها من الخارج ويوضع الجناش وتزين علي حسب الرغبه بالفواكهة وتوضع في الثلاجه
وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق