السبت، 28 يوليو 2018

عرق اللحمه الروستو مع الدمجلاس للشيف المتميز والمبدع سيد كاسب كاسب

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه :عرق اللحمة الرستو مع صوص الدجلامس مع البطاطس البوريه
مقدم من : شيف سيد كاسب كاسب
مده التحضير :3ساعات
مده الطهى   :2ساعه
المكونات
عرق لحمه
زنجبيل
فلفل اسمر
بهارات لحمه
ثوم صحيح
زبده
زيت
بطاطس
كريمه طبخ

الطريقه

نتبل العرق جيد جدا جدا بالزنجبيل
والفلفل الاسمر وبهارات للحمة وثوم و
 طصة سخنة فيها ذبدة زيت نشوح
 العرق كويس الأربع جوانب حتى
يأخذ اللون الذهبي  بعدة كدة يدخل
 الفرن ساعة ونص حسب نوع اللحمة
مع بوكية جرنياة بعد كدة يطلع ويدخل
 التبريد بعد نص ساعة ويطلع من البتريد
ويقطع شريح كام في الصورة البطاطس
 البورة نسلق البطاطس كويس مع ملح
 وزبدة حتى تستوى وتضرب في الخلاط
  مع كريمة تقدم كما في الصورة
 والف الف هناااا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013