كتبت عايده السحراوى
السلام الله عليكم
عالم الكبيبه واسرارها تعالو نعرفها
مع بعض
في ستة حاجات مهمه لتجنب فتح
الكبيبه او فكها بالزيت او تشققها
وهقولهم
اللحمه داخلها ابيض ودهون فلازم
تكون حمرا
عصر البرغل بعد بله لان وجود مياه
بالبرغل يساعد علي عدم امساكها
بعد.تعصيج اللحمه تصفي
اللف جيدا والمساعده بزيت زيتون
وثلج في اللف
البصله تبشر وتوضع بدةن ميه
اما بقا المقادير مهمه جدا بردو
نصف ك لحمه حمره ثلاثة اكواب
برغل ناعم
بصله مبشوره منون ميه
معلقتين ملح
معلقة فلفل
يبل البرغل لمدة عشرةقايق
ويعصر جيدا من الميه بالضغط عليه
تفرم اللحمه وش لوحدها
وبعدين هيا والبرغل معي بعض
بالوش التاني
ومعاها البارات وممكن الكبيبه تحشي
مكسرات وذبيب وممكن لا
ومنها عمل الكبيبه الشاميه واللبنيه
والصاجيه زي ةلصوره دي وبالف هنا وشفا
السلام الله عليكم
عالم الكبيبه واسرارها تعالو نعرفها
مع بعض
في ستة حاجات مهمه لتجنب فتح
الكبيبه او فكها بالزيت او تشققها
وهقولهم
اللحمه داخلها ابيض ودهون فلازم
تكون حمرا
عصر البرغل بعد بله لان وجود مياه
بالبرغل يساعد علي عدم امساكها
بعد.تعصيج اللحمه تصفي
اللف جيدا والمساعده بزيت زيتون
وثلج في اللف
البصله تبشر وتوضع بدةن ميه
اما بقا المقادير مهمه جدا بردو
نصف ك لحمه حمره ثلاثة اكواب
برغل ناعم
بصله مبشوره منون ميه
معلقتين ملح
معلقة فلفل
يبل البرغل لمدة عشرةقايق
ويعصر جيدا من الميه بالضغط عليه
تفرم اللحمه وش لوحدها
وبعدين هيا والبرغل معي بعض
بالوش التاني
ومعاها البارات وممكن الكبيبه تحشي
مكسرات وذبيب وممكن لا
ومنها عمل الكبيبه الشاميه واللبنيه
والصاجيه زي ةلصوره دي وبالف هنا وشفا
تسلم ايدك شيف
ردحذفتسلم ايد الكاتبه شيف عايده السحراوي