كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفة سويسرول
👌مقدم من شرين على
وقت التحضير 20دقيقة
مدة الطهى 10دقائق
المكونات
5 بيضات
100 جم دقيق
150 جم سكر
فانيليا
50 جم زبده سايحه
مافيش بيكنج بودر
الطريقه
- نضرب البيض مع السكر والفانيليا
حتى يدوب السكر ويتضاعف
-نضيف الدقيق شويه شويه ونقلب
من فوق لتحت من غير ما نرفع المعلقه
بره العجين علشان نحافظ على الهوا
الموجود نتيجه ضرب البيض والسكر
- هناخد معلقتين من الخليط ونضعهم
فى بوله ونضع عليها الزبده السايحه
البارده ونقلبهم حتى يتجانس وبعدين
هناخد المعلقتين دول ونخلطهم
بالراحه على باقى الخليط هنلاحظ
انه بقى بنفس حجمه - نفرد الخليط
فى صاج 30 × 40 سم مفروش بورقه
زبده ومدهونه ومعفره بالدقيق
- نسخن الفرن على درجه 220 درجه
وبياخد حوالى 10 دقايق ولما يخرج
من الفرن نغطيه بفوطه نضيفه وخفيفه ونحضر الحشوه انا حشيتة صوص مانجة وقطع
مانجة مكعبات وكريمة ونلفه ونضعه
فى ورقه زبده ويدخل الثلاجه لمدة
ساعتين وبعدين نفك ورق الزبده
ونجلسه بالكريمة وندخلة التلاجة
ساعتين وبعدين نصب علية الجناش
وهو دافى او نزينة حسب الرغبه
ويقدم بألف هنا
اسم الوصفة سويسرول
👌مقدم من شرين على
وقت التحضير 20دقيقة
مدة الطهى 10دقائق
المكونات
5 بيضات
100 جم دقيق
150 جم سكر
فانيليا
50 جم زبده سايحه
مافيش بيكنج بودر
الطريقه
- نضرب البيض مع السكر والفانيليا
حتى يدوب السكر ويتضاعف
-نضيف الدقيق شويه شويه ونقلب
من فوق لتحت من غير ما نرفع المعلقه
بره العجين علشان نحافظ على الهوا
الموجود نتيجه ضرب البيض والسكر
- هناخد معلقتين من الخليط ونضعهم
فى بوله ونضع عليها الزبده السايحه
البارده ونقلبهم حتى يتجانس وبعدين
هناخد المعلقتين دول ونخلطهم
بالراحه على باقى الخليط هنلاحظ
انه بقى بنفس حجمه - نفرد الخليط
فى صاج 30 × 40 سم مفروش بورقه
زبده ومدهونه ومعفره بالدقيق
- نسخن الفرن على درجه 220 درجه
وبياخد حوالى 10 دقايق ولما يخرج
من الفرن نغطيه بفوطه نضيفه وخفيفه ونحضر الحشوه انا حشيتة صوص مانجة وقطع
مانجة مكعبات وكريمة ونلفه ونضعه
فى ورقه زبده ويدخل الثلاجه لمدة
ساعتين وبعدين نفك ورق الزبده
ونجلسه بالكريمة وندخلة التلاجة
ساعتين وبعدين نصب علية الجناش
وهو دافى او نزينة حسب الرغبه
ويقدم بألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق