كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه : بادنجان مخلل تحفه
مقدم من : كريمه على
مده التحضير : 15 دقيقه
مده الطهى : 20دقيقه
المكونات
نص كيلو بادنجان عرايس او رومي.
فلفل احمر مفروم .
ثوم مفروم
جرزه مبشوره اختياري
ممكن بنجره مبشوره اختياري .
ملح
شطه
كمون
خل .د
عصير ليمون.
معلقه هريسه واووو.
رشه بسيطه من السكر للتوازن واظهار الطعم والحفاظ عليه.
الطريقه .
نضفى البادنجان واغسليه
وشقيه بالسكينه وحمريه
هذه طريقه
اواسلقه نص سلقه واكمله في زيت
ساخن جدا تقليبه بسرعه .
او مسلوق مع معلقه زيت اللي مناسب
لكي او مسلوق بماء فقط .
ملحوظه للمسلوق بناخد كوب من ماء
السلق بنحفظ بيه المخلل وبيكون بالماء
عصير ليمون ورشه من السكر لاحفاظ
عليه وتوزان الطعم .
اخلطى مكونات الحشو ولما يبرد البادنجان
احشيه وممكن اضيف خضره لو حبه عود
كرفس اوكسبره خضره
وبالف هنا.
.
اسم الوصفه : بادنجان مخلل تحفه
مقدم من : كريمه على
مده التحضير : 15 دقيقه
مده الطهى : 20دقيقه
المكونات
نص كيلو بادنجان عرايس او رومي.
فلفل احمر مفروم .
ثوم مفروم
جرزه مبشوره اختياري
ممكن بنجره مبشوره اختياري .
ملح
شطه
كمون
خل .د
عصير ليمون.
معلقه هريسه واووو.
رشه بسيطه من السكر للتوازن واظهار الطعم والحفاظ عليه.
الطريقه .
نضفى البادنجان واغسليه
وشقيه بالسكينه وحمريه
هذه طريقه
اواسلقه نص سلقه واكمله في زيت
ساخن جدا تقليبه بسرعه .
او مسلوق مع معلقه زيت اللي مناسب
لكي او مسلوق بماء فقط .
ملحوظه للمسلوق بناخد كوب من ماء
السلق بنحفظ بيه المخلل وبيكون بالماء
عصير ليمون ورشه من السكر لاحفاظ
عليه وتوزان الطعم .
اخلطى مكونات الحشو ولما يبرد البادنجان
احشيه وممكن اضيف خضره لو حبه عود
كرفس اوكسبره خضره
وبالف هنا.
.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق