الخميس، 16 أغسطس 2018

بوريك الجبنه مقدمه من شيفنا المبدع ابو عبدالله

#بوريك بالجبنه
مقدم من الشيف المميز// ابو عبدالله
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة التخمير ١٠دقايق
مدة الخبز ١٢ دقيقة
#المقادير
٥٠٠جرام ماء
معلقه كبيره صلصه طماطم وممكن بدون صلصة
٢٥٠جرام زيت
١٢٥جرام سمنة
١٠٠جرام سكر
ملعقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة خميرة فورية
دقيق عادي مش شديد
الطريقه
حسب ما يؤخذ العجين ويكون مش طري ومش جامد ويشرب ميته كويس ويكون مبيلزقش ونعجنه كويس ونرفعه ونقطعه الحجم اللى احنا عاوزينه ونكوره وندهنه زيت ونسيبه خمس دقايق يريح وبعدين نقطه ونحشيها جبنه او اي حاجه بنحبها ونقفله كويس ويرص في الصاج و لمعه بيض لبن فانيليا
ونرش سمسم وحبة البركة ونسيبه يخمر عشر دقايق وتخبز على نار ٢٢٠ لمدة ١٢ دقيقة وبألف هنا
تحياتي لكم
اخوكم
#ابوعبدالله
كتبت //ام ميدو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013