الجمعة، 31 أغسطس 2018

اهم تكات وخطوات نجاح الرقاق باللحمه من عملاق الطبخ العربي بلال بدر

#اكلات_شرقيه
#رقاق_باللحمه
السلام عليكم دا رقاق باللحمه طبعا كل بيت مصري
وعربي عارف ايه الرقاق
دي اكله بتتعمل في العزومات ومعي الاسره ودايما ست البيت بتفتخر بعمله وهوريكم ازاي تعملوه مقرمش او طري
دي تكات بسيطه وسهله
لفة رقاق نصف ك لحمه معصجه بربع ك بصل مقطع حشن
واش شوربه
اولا لازم الشوربه تكون بتغلي ونسقط الوريقات في الشوربه تنرسها ونكهن صينيه بالسمن البلدي او الذبده
ونوضع اربع رقاقات وبعدين اللحمه وبعدين الاربعه الاخري
ونوضع عليه الشبده ويوصع بالفرن  وقصة انه يكون طري او ناشف  نوضع معلقتبن شوربه علي الوجه ونغطيه وبكده يصبح جري فقط لا غير وانتظرونا في اكله شرقي ثاني تحياتي لاحلي اكلات الشرقي
كتبت بواسطة ام ميدو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013