ابسط واسهل طريقة لانشون الفراخ البيتي
مقدم من الشيف المتميزه هنا يوسف
المقادير
نصف صدور فراخ
٥بيض
٦جبنةنستو
كوب الاربع زيت
كوب دقيق
البهارات
معلقة ص ملح
معلقة ص بابريكا
معلقة ص توم بودر
معلقة ص كسبره ناشفة
معلقة ص بهارات فراخ
واحدة مكعب ماجي
معلقة ص فلفل اسود
رشة جوز الطيب
معلقة ك هرسه شطه
زيتون مخلي للحشو
بلاستيك فيلم
ورق فويل
الطريقة
والخطوات في الصور
يدخل في فرن ساخن علي درجه حراره ٢٠٠
يوضع قوالب الانشون في صينية فيها ماء ساخن وبعد ندخلها الفرن لمده ساعه وبعد مرور ساعة نعمل اختبار بخله او سكينه لو الخله طلعت نظيفه تمام يبقي الانشون استوي
وبعد نخرجه من الفرن يبرد ويوضع في الثلاجة يبرد تمام ثم يقطع
وبالف هنا
مقدم من الشيف المتميزه هنا يوسف
المقادير
نصف صدور فراخ
٥بيض
٦جبنةنستو
كوب الاربع زيت
كوب دقيق
البهارات
معلقة ص ملح
معلقة ص بابريكا
معلقة ص توم بودر
معلقة ص كسبره ناشفة
معلقة ص بهارات فراخ
واحدة مكعب ماجي
معلقة ص فلفل اسود
رشة جوز الطيب
معلقة ك هرسه شطه
زيتون مخلي للحشو
بلاستيك فيلم
ورق فويل
الطريقة
والخطوات في الصور
يدخل في فرن ساخن علي درجه حراره ٢٠٠
يوضع قوالب الانشون في صينية فيها ماء ساخن وبعد ندخلها الفرن لمده ساعه وبعد مرور ساعة نعمل اختبار بخله او سكينه لو الخله طلعت نظيفه تمام يبقي الانشون استوي
وبعد نخرجه من الفرن يبرد ويوضع في الثلاجة يبرد تمام ثم يقطع
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق