العاشوره كل عام وانتم بخير
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الطهي نصف ساعه
المكونات
نصف كيلو قمح مبشور
2 كوب سكر
كوب نشا
كيلو حليب
كوب قشطه بلدي
فانيليا
للوجه
قرفه/ جوز هند/ زبيب
الطريقه
ننقع القمح من قبل بساعه في ماء دافي ثم نضعه يستوي سوي كامل ثم نأخذ تلت الكميه نضربها في الخلاط ثم نضفها الي القمح ونضيف السكر والفانيليا ثم ندوب النشا مع الحليب ونضيفه الي المكونات ونقلبه جيدا علي النار حتي يتقل القوام ثم نضيف القشطه ونقلب جيدا ونوزعه في اطباق او كاسات علي حسب الرغبه ثم نزينه بالزبيب وجوز الهند والقرفه ويقدم بالهنا
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الطهي نصف ساعه
المكونات
نصف كيلو قمح مبشور
2 كوب سكر
كوب نشا
كيلو حليب
كوب قشطه بلدي
فانيليا
للوجه
قرفه/ جوز هند/ زبيب
الطريقه
ننقع القمح من قبل بساعه في ماء دافي ثم نضعه يستوي سوي كامل ثم نأخذ تلت الكميه نضربها في الخلاط ثم نضفها الي القمح ونضيف السكر والفانيليا ثم ندوب النشا مع الحليب ونضيفه الي المكونات ونقلبه جيدا علي النار حتي يتقل القوام ثم نضيف القشطه ونقلب جيدا ونوزعه في اطباق او كاسات علي حسب الرغبه ثم نزينه بالزبيب وجوز الهند والقرفه ويقدم بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق