ياصباح الحلويات
جلاش بالكستر
مقدم من ايمان مجدى
مدة التحضير 20 دقيقه
مدة الطهى 30 دقيقه
المقادير :
*******
لفة جلاش نصف كوب سمنه او زيت
للحشو :
*****
2 كوب حليب معلقتين سكر كبار
نصف معلقه صغيره فانليا
2 معلقه كبيره كستر بودر
كل المقادير دى مع بعض على النار حتى نحصل على قوام تقيل زى ما بتعملى المهلبيه
الشربات:
*******
كوب ونصف سكر كوب ونصف ماء
معلقه صغيره ماء ورد نصف معلقه صغيره فانليا عصرة لمونه واحده
كل المقادير دى مع بعض على النار حتى الغليان وتتقل شويه
الطريقه :
هندهن الصنيه سمنه او زيت
1 - هنفرد نصف ورق الجلاش فى الصنيه وندهن كل ورقه سمنه خفيف مش كتير او حسب ماتحبى
2 - نضع حشوة الكستر ونرش عليها رشة جوز هند
3 - نضع بقية ورق الجلاش وباردو ما بين كل ورقه دهنه خفيفه من السمن
وندهن الوجه سمنه ونقطع الجلاش
4 - يدخل الفرن يكون سخن من الاول على درجة حراره 180 حتى تحصلى على الون الدهبى
ويقدم بالف هنا
جلاش بالكستر
مقدم من ايمان مجدى
مدة التحضير 20 دقيقه
مدة الطهى 30 دقيقه
المقادير :
*******
لفة جلاش نصف كوب سمنه او زيت
للحشو :
*****
2 كوب حليب معلقتين سكر كبار
نصف معلقه صغيره فانليا
2 معلقه كبيره كستر بودر
كل المقادير دى مع بعض على النار حتى نحصل على قوام تقيل زى ما بتعملى المهلبيه
الشربات:
*******
كوب ونصف سكر كوب ونصف ماء
معلقه صغيره ماء ورد نصف معلقه صغيره فانليا عصرة لمونه واحده
كل المقادير دى مع بعض على النار حتى الغليان وتتقل شويه
الطريقه :
هندهن الصنيه سمنه او زيت
1 - هنفرد نصف ورق الجلاش فى الصنيه وندهن كل ورقه سمنه خفيف مش كتير او حسب ماتحبى
2 - نضع حشوة الكستر ونرش عليها رشة جوز هند
3 - نضع بقية ورق الجلاش وباردو ما بين كل ورقه دهنه خفيفه من السمن
وندهن الوجه سمنه ونقطع الجلاش
4 - يدخل الفرن يكون سخن من الاول على درجة حراره 180 حتى تحصلى على الون الدهبى
ويقدم بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق