اسم الوصفه المسقعه
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الفرن ربع ساعه
المكونات
باذنجان رومي
فلفل حامي
عصير طماطم
بطاطس
زيت للقلي
بصل / توم
ملح / فلفل/ كمون/ كسبره ناشفه
الطريقه
نقطع الباذنجان شرايح ثم نرش عليه قليل من الملح ونتركه في مصفاه
ثم نقطع البطاطس صوابع سميكه ونحمرها في الزيت ثم نحمر شرايح الباذنجان والفلفل
ثم نضرب في البروسيسور او الخلاط طماطم وتوم وفلفل اخضر وتوابل ونفرومهم جيدا ثم نسخن زيت ونضيفهم ونتركهم يغلوا حتي يتقل القوام ثم في قالب نرص الباذنجان والبطاطس والفلفل طبقات مع الصلصه وندخلها الفرن وتخرج تقدم بالهنا
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ساعه
وقت الفرن ربع ساعه
المكونات
باذنجان رومي
فلفل حامي
عصير طماطم
بطاطس
زيت للقلي
بصل / توم
ملح / فلفل/ كمون/ كسبره ناشفه
الطريقه
نقطع الباذنجان شرايح ثم نرش عليه قليل من الملح ونتركه في مصفاه
ثم نقطع البطاطس صوابع سميكه ونحمرها في الزيت ثم نحمر شرايح الباذنجان والفلفل
ثم نضرب في البروسيسور او الخلاط طماطم وتوم وفلفل اخضر وتوابل ونفرومهم جيدا ثم نسخن زيت ونضيفهم ونتركهم يغلوا حتي يتقل القوام ثم في قالب نرص الباذنجان والبطاطس والفلفل طبقات مع الصلصه وندخلها الفرن وتخرج تقدم بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق