هريسه الشطيطه
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
المكونات
فلفل أحمر حامي
ملح
زيت
الطريقه
نغسل الفلفل جيدا ثم نوزعه علي ورق تنشيف او فوطه جافه ولما يجف تماما نفرمه في البروسيسور او المفرمه وعليه الملح ثم نرش عليه زيت ونقلبه في الملح والزيت جيدا ونوزعه في علب او برطمان بلاستيك ونحاول تخريج الهواء في التعبئه ونضع زيت علي وجه البرطمان وتغطيته جيدا بالزيت ثم نغطيه جيدا ويخزن في الفريزر وللاستعمال يوضع علي رف التلاجه ويقدم ويستخدم في كل الاغراض بالهنا
لكل كيلو 2 كيلو فلفل كيس ملح كامل وكوب زيت
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
المكونات
فلفل أحمر حامي
ملح
زيت
الطريقه
نغسل الفلفل جيدا ثم نوزعه علي ورق تنشيف او فوطه جافه ولما يجف تماما نفرمه في البروسيسور او المفرمه وعليه الملح ثم نرش عليه زيت ونقلبه في الملح والزيت جيدا ونوزعه في علب او برطمان بلاستيك ونحاول تخريج الهواء في التعبئه ونضع زيت علي وجه البرطمان وتغطيته جيدا بالزيت ثم نغطيه جيدا ويخزن في الفريزر وللاستعمال يوضع علي رف التلاجه ويقدم ويستخدم في كل الاغراض بالهنا
لكل كيلو 2 كيلو فلفل كيس ملح كامل وكوب زيت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق