السبت، 20 أكتوبر 2018

هريسة الشطيطه مقدمه من الشيف المتميزه جيجى فاروق

هريسه الشطيطه
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير نصف ساعه
المكونات
فلفل أحمر حامي
ملح
زيت
الطريقه
نغسل الفلفل جيدا ثم نوزعه علي ورق تنشيف او فوطه جافه ولما يجف تماما نفرمه في البروسيسور او المفرمه وعليه الملح ثم نرش عليه زيت ونقلبه في الملح والزيت جيدا ونوزعه في علب او برطمان بلاستيك ونحاول تخريج الهواء في التعبئه ونضع زيت علي وجه البرطمان وتغطيته جيدا بالزيت ثم نغطيه جيدا ويخزن في الفريزر وللاستعمال يوضع علي رف التلاجه ويقدم ويستخدم في كل الاغراض بالهنا
لكل كيلو 2 كيلو فلفل كيس ملح كامل وكوب زيت

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013