اسم الوصفة البوريك
مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ١٥ دقيقة
الحشوات ( جبنة قديمة / كيرى مع بسطرمة / اسطنبولى مع شرايح زيتون)
الطريقة هنخلط كيلو دقيق + ٢ علبة زبادى + كيس خميرة فورية + م ك صلصة + م ك سكر + ١/٢ م ص ملح + ماء دافي للعجن + ١/٤ كوب زيت + م ك بيكنج بودر + ٣م ك لبن بودر
هنسيب العجينة تخمر فى مكان دافى لمدة ساعة ونبدأ نفردها على دقيق ونقطعها بقطاعة مدورة ونحشيها زى مانحب ونقفلها ونرصها فى صاج مبطن بزيت وندهن الوش بيض وفانيلا ونرش سمسم وحبة البركة وتدخل فرن ٢٠٠ لمدة ١٥ دقيقة تخرج نغطيها عشان تفضل طرية وبألف هنا
مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ١٥ دقيقة
الحشوات ( جبنة قديمة / كيرى مع بسطرمة / اسطنبولى مع شرايح زيتون)
الطريقة هنخلط كيلو دقيق + ٢ علبة زبادى + كيس خميرة فورية + م ك صلصة + م ك سكر + ١/٢ م ص ملح + ماء دافي للعجن + ١/٤ كوب زيت + م ك بيكنج بودر + ٣م ك لبن بودر
هنسيب العجينة تخمر فى مكان دافى لمدة ساعة ونبدأ نفردها على دقيق ونقطعها بقطاعة مدورة ونحشيها زى مانحب ونقفلها ونرصها فى صاج مبطن بزيت وندهن الوش بيض وفانيلا ونرش سمسم وحبة البركة وتدخل فرن ٢٠٠ لمدة ١٥ دقيقة تخرج نغطيها عشان تفضل طرية وبألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق