سمك بلطي مشوي وسمك موزه مقلي وجنبري بالخلطه ورز صياديه ورز اصفر وسلطه خضره
مقدم من سهام عبد اللطيف
مدة التحضير نصف ساعة
مدة الطهي نصف ساعه
المقادير
2كيلو سمك بلطي وكيلو سمك موزه بحر
كيلو جمبري وكيلو ارز
البهارات هي الكمون وشطه وكسبره
بصل وزيت وفلفل أسمر وفلفل حامي وملح توم وليمون وحبهان ومستكه وورق لورا
الطريقة . :
بلطي محشي بالخلطه بصل وطماطم وكسبره وبقدونس وشطه وليمون ويشوي عادي في الفرن ويملح مع توم وكمون وليمون
*سمك بحر موزه مغسول جيدا ويملح بتوم ولمون وبهار سمك ويقلي في زيت
*جمبري خلطه توم وبصل وطماطم وبهارات وملعقه زيت ولمون وملح وحبهان ومستكه وورق لورا مع كوب ماء ويوضع علي النار عشر دقيقه
*رز صياديه وتحمر بصله مع كمون وملح ثم يضاف الماء ثم الرز ويترك لينضج
*رز اصفر بنفس خطوات الرز العادي مع اضافه قليل من الكركم والكمون مع الماء
ويقدم معه سلطه خضره وبالهنا والشفا
*موزه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق