السبت، 24 نوفمبر 2018

الدجاج المشوي المقدم من الشيف المبدعه كريمه علي

مقدم من / كريمة علي
الفراخ المشوي زي محلات المشويات بالظبط
**اهم حاجه الفرخه تكون حجمها متوسط علشان تستوي **
التتبيله

بصل مفروم ناعم جدا
خل
ليمون
ملح
فلفل اسود
ببريكا
لبن زبادي
بهارات شوي
ذره كسبره ناشفه
معلقه صلصه كبيره
طماطم مفرومه ناعم جدا سماق
معلقه عسل ابيض صغيره
معلقه كاتشب
هتخلطي كل ده كويس جدا جدا
وتفتحي الفراخ من الظهر   او زي ما هيا
وتحطي عليها الخلطه ديه ويفضل قبلها بيوم تجزيها
وتحشي ما بين الجلد واللحم كويس جدا
وفي الفرن تحطيها  او علي الفحم
ولما تستوي كويس حطيها تحت الشوايه دقيقتين
 ويقدم مع ارز معمر

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013