السبت، 24 نوفمبر 2018

كبدة بالرده بطريقة الشيف المبدعه كريمه علي

مقدم من /كريمة علي
مده التحضير /15 دقيقه
مده الطهي/15 دقيقه
لنهارده جيبالكم طبق لذيذ وشهي هو الكبده بالرده جربوها وان شاء الله تعجبكم
المقادير

كبده بانيه
ثوم مفروم
كزبره ناشفه
فلفل اخضر
فلفل اخضر حار
عصير ليمونه
2ملعقه كبيره خل
2 ملعقه كبيره حليب
ملح وفلفل وكمون
ربع كيلو رده
نصف كوب دقيق
معلقتين شوفان
معلقه نشا
الطريقه

هنخلط الثوم والفلفل والبهارات والليمون والخل في الكبه ونخليها ناعمه خالص ونتبل بيها الكبده بعد وضعها في الحليب ونسيبها حوالي ساعتين في الثلاجة علشان تتشرب من التتبيله كويس جدا وقطعه من الفحم مولعه في فويل ومعلقه زيت علشان تاخد ريحه الشوي المقلي واوووو  وبعدين نجيب الرده والدقيق ونشا ونبهارها وممكن اضافه شوفان كمان ونخلطهم مع بعض ونغلف الكبده كويس بيها ونقليها في زيت ونقدمها مع بطاطس محمره وسلطه وارز بسمتي بالزعفران وفي طبق مقلي بالرده بس وفي بالشوفان بالف هنا مع طبق طحينه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013