كل سنه وانتم طيبين
دي اللديده البيضاء
مقدمه من الشيف المتألق ابو عبدالله
المقادير
2\1 كيلو جوز هند شرائح
4/1 كيلو سكر
4/1 كيلو عسل جلوكوز
50 مل ماء=4/1 كوب
50 جم زبدة= 2معلقه كبيره
50 جم فسدق= 4/1 كوب
50 جم فروته مسكرة= 4/1 كوب
50 جم سودانى محمص= 4/1 كوب
طريقه التحضير
1-فى بوله نخلط جوز الهند والسوادنى والقسدق والفروته المسكرة
2-فى اناء على النار نضع السكر وعسل الجلوكوز وماء ونقلبهم مع بعض ونسيبها على النار لمدة 20 دقيقه ( لحد ما يعمل عرق) ونرفعها من على النار ونضيف زبدة ونقلبهم مع بعض لحد ما الزبدة تسيح خالص
3-فى بوله استاستيل وندهنها زيت نضع جوز هند وسوادنى وفسدق وفروته مسكره ونصب عليه العسل ونقلبهم مع بعض
4-فى ساج وندهنه سمن نصب الديدة ونفردها بالنشابه بسمك رفيه ولمه تبرد شويه نقطعها اصابع
5-وتقدم وبالف هنا وشفا
دي اللديده البيضاء
مقدمه من الشيف المتألق ابو عبدالله
المقادير
2\1 كيلو جوز هند شرائح
4/1 كيلو سكر
4/1 كيلو عسل جلوكوز
50 مل ماء=4/1 كوب
50 جم زبدة= 2معلقه كبيره
50 جم فسدق= 4/1 كوب
50 جم فروته مسكرة= 4/1 كوب
50 جم سودانى محمص= 4/1 كوب
طريقه التحضير
1-فى بوله نخلط جوز الهند والسوادنى والقسدق والفروته المسكرة
2-فى اناء على النار نضع السكر وعسل الجلوكوز وماء ونقلبهم مع بعض ونسيبها على النار لمدة 20 دقيقه ( لحد ما يعمل عرق) ونرفعها من على النار ونضيف زبدة ونقلبهم مع بعض لحد ما الزبدة تسيح خالص
3-فى بوله استاستيل وندهنها زيت نضع جوز هند وسوادنى وفسدق وفروته مسكره ونصب عليه العسل ونقلبهم مع بعض
4-فى ساج وندهنه سمن نصب الديدة ونفردها بالنشابه بسمك رفيه ولمه تبرد شويه نقطعها اصابع
5-وتقدم وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق