الاثنين، 26 نوفمبر 2018

طريقة عمل البيتزا مقدمه من الشيف المبدعة مرفت رجب

السلام عليكم
بيتزا باللحم المفروم
وميني بيتزا بمكس الجبن
المقادير
نص كيلو دقيق.    معلقة خميرة
معلقة سكر.        2 معلقة زيت
معلقة كبيرة لبن بودرة
نص معلقة صغيرة بيكنج بودر
معلقة زبدة.    رشة ملح
كوب ماء دافئ
الحشو
لحم مفروم .    فلفل الوان
جبنة موتزايرا. وشيدر ورومي
زيتون.  طماطم متقطعة قطع صغيرة
الطريقة
نجيب بولة نضع الدقيق وعليه البيكنج بودر واللبن البودرة والخميرة والسكر ونعجن وبعدين معلقة الزبدة والميه الدافية ونعجن كويس لحد ماالعجينة تلم معانا وتبقي لينة نسيبها ترتاح وبعدين نقطعها ونجيب صنية مدهونة زيت ونفرد العجين ونحط عليها صلصة البيتزا واللحم المعصجة والفلفل ونحط الجبنة الموتزاريلا علي الوش والزيتون ونسيبها شوية وبعدين ندخلها الفرن علي درجة 200 وبعد كدة تحت الشواية تحمر وبالف هناااا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013