الثلاثاء، 15 يناير 2019

أطعم وألذ بوريك بالجبنه من شيفتنا الجميله همت مصطفي

كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:البوريك بالجبنه
مقدم من :
همت مصطفي
مدة التحضير: ١٥دقيقه
مدة التخمير الاولي : 30دقيقه
مدة التخمير الثانيه :30دقيقه
مدة الخبز: 20دقيقه
المقادير
نصف كيلو دقيق
 ربع ملعقه صغيره ملح
ملعقه بيكنج بودر
ملعقتين لبن بودر
ملعقه كبيره خميره جافه
ملعقه سكر
ملعقه كبيره صلصه
ربع ملعقه كركم
ملعقتين زبادي
ربع كوب زيت
ماء للعجن
جبنه للحشو
لدهان الوجه
صفار بيض
فانليا
الطريقه
نحضر بوله نضع فيها الدقيق  والملح
والبيكنج باودر واللبن البودره ونقلبهم
نحضر كوب نضع فيه الخميره مع السكر
 الصلصه مع الكركم ونقلبهم ونضيفهم
 للعجين ونضيف الزبادي و الزيت ونعجن
 بالماءونترك العجينه تختمر في مكان دافيء
نقطع العجين كور صغيره ونفردها دايره نضع
 فيها الجبنه ونلفها رول ونقفلها من الجناب
ومن تحت وتكون التقفيله من تحت نتركها
 تخمر ندهن الوجه صفاربيض بفانيليا وندخلها
 الفرن والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013