الأحد، 10 فبراير 2019

ألذ باستا فلور بالشيكولا من شيفتنا الجميله غاده المصري

كتبت عايده السحراوي
السلام عليكم.
اسم الوصفه:الباستا فلور بالشيكولاتة.
مقدمة من غادة المصري
مدة التحضير : 30دقيقه
مدة الطهي 35 دقيقة
المقادير
لعمل الباستا هي شبة التارت
2½ كوب دقيق
كوب الا ربع سكر
كوب الا ربع زبدة بدرجة حرارة. الغرفة
2بيضة
صفار بيضة
3معالق كبيرة كاكاو خام
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ظرف فانليا
رشة ملح.
لعمل البودنج
2كوب حليب
2ملعقة نشا
2ملعقة كاكاو خام او محلي
2ملعقة سكر
¼كوب شكولاتة خام
طريقة الباستا
نضيف البيض ويضرب جيدا ثم. نضيف الفانليا
 ثم نضيف السكر ويضرب جيد جدا بالمضرب
 السلك ثم الزبدة ثم. الكاكاو ويضرب مرة اخري
 ثم الدقيق جزء جزء والبيكنج بودر وباقي الدقيق،
 ويخلط كل المقادير مع بعضها حتي تتكون عجينة
 معاكي وتترك في الثلاجة ترتاح ¼ساعة
لعمل البودنج
نضع كل المقادير مع بعض علي البارد ثم ندوبهم
مع بعض وترفع علي النار مع التقليب المستمر
ويتقل سمك البودنج ثم نضيف الشكولاتة وينزل
 من علي النار ويترك يبرد ثم نحضر صنية البسبوسة
 ندهنها زبدة ونفرد العجينة جيدا ونعمل كلها جناب
 ثم نصب فيها البودنج ويساوي جيد جدا  ويدخل
 الفرن درجة حرارة. 170  لمدة 35دقيقة ويخرج
 يبرد تمام ويرش علي الوجة سكر بودرة والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013