الأحد، 10 فبراير 2019

أجمل تارت من شيفتنا الجميله عبير درويش



كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه : التارت
مقدم من : عبيردرويش
مده التحضير: عشر دقائق
وضرورى وضعه نصف ساعه بالثلاجه
مده التسويه :  20دقيقه
المكونات
 بالكبه نصع او بالايد مش بتتعجن
٣٠٠ جرام دقيق
٢٠٠ جرام ذبده
١٠٠ جرام سكر
بيضه
فانيليا
رشه ملح
الطريقه
نضع الدقيق والذبده ضربتين والسكر
يبقى زى الرمل ثم البيضه والفانيليا
 ضربتين فقط والمها واضعها بكيس
 سندوتشات بالثلاجه نصف ساعه ثم
 افردها ما بين كيسين واضعها بصينيه
 التارت واخرمها بالشوكه واضع ورقه
فويل فوقها فى النصف واضع اى بقوليات
 عندى فول عدس ذره علشان مترتفعش
وادخلها الفرن واول ما تحمر الجوانب
 اشيل ورقه الفويل وادخلها مره اخرى
 تكمل سوى ثم تبرد تماما وادخلها الثلاجه
 على ما نحضر الحشو  الحشو عباره عن
 باسترى كريم بودر نضربه بماء او حليب
 مثلج زى الكريم شانتيه واضعه بداخل
 التارت واضع فوقه طبقه من جناش
 الشكولاته او كراميل او صوص فراوله
 او كرز المتاح لديكم ملحوظه انا عملت
 صوص كراميل وحطيت عليه سودانى
 مش قادره اوصفلكم طعمه اكتر من رائع
 وألف هنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013