كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه : التارت
مقدم من : عبيردرويش
مده التحضير: عشر دقائق
وضرورى وضعه نصف ساعه بالثلاجه
مده التسويه : 20دقيقه
المكونات
بالكبه نصع او بالايد مش بتتعجن
٣٠٠ جرام دقيق
٢٠٠ جرام ذبده
١٠٠ جرام سكر
بيضه
فانيليا
رشه ملح
الطريقه
نضع الدقيق والذبده ضربتين والسكر
يبقى زى الرمل ثم البيضه والفانيليا
ضربتين فقط والمها واضعها بكيس
سندوتشات بالثلاجه نصف ساعه ثم
افردها ما بين كيسين واضعها بصينيه
التارت واخرمها بالشوكه واضع ورقه
فويل فوقها فى النصف واضع اى بقوليات
عندى فول عدس ذره علشان مترتفعش
وادخلها الفرن واول ما تحمر الجوانب
اشيل ورقه الفويل وادخلها مره اخرى
تكمل سوى ثم تبرد تماما وادخلها الثلاجه
على ما نحضر الحشو الحشو عباره عن
باسترى كريم بودر نضربه بماء او حليب
مثلج زى الكريم شانتيه واضعه بداخل
التارت واضع فوقه طبقه من جناش
الشكولاته او كراميل او صوص فراوله
او كرز المتاح لديكم ملحوظه انا عملت
صوص كراميل وحطيت عليه سودانى
مش قادره اوصفلكم طعمه اكتر من رائع
وألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق