كتبت / عايده السحراوي
اسم الوصفه: سبانخ بالخرشوف والبشاميل (بدون لحوم)
مقدمه من :شيف صفاء
مده التحضير: 30 دقيقه
مده الطهى: 40دقيقه
المكونات
٥ خرشوفات
بصل
زيت
سمن
ملح
فلفل اسمر
نصف كيلو سبحان
ثوم مفروم
جوز الطيب
٢ كوب حليب
ملعقه دقيق
كسبره خضره
الطريقه
شوحت بصلة فى الزيت والسمن ونزلت عليها
بخمس خرشوفات منظف ومسلوق مكعبات
وملح وفلفل وشوحت ملعقه توم مفروم فى
ملعقه زيت وسمن ونزلت عليها بنصف حزمة
كسبرة خضرا مفرومة مع نصف كجم سبانخ
مفرومة وملح وفلفل وجوز طيب حتي ماتشربت
ماؤهاوضيفتها علي الخرشوف وعملت بشاميل
شوحت ملعقه دقيق مع ملعقه سمن ودوبت
ملعقه دقيق مع ٢ كوب حليب سايل وضيفتها
مع التقليب وملح وفلفل وجوز طيب حتي ماتقلت
وغليت وضعت مغرفة بشاميل في ارضية بيركس
ونزلت بخليط الخضار ثم صبيت باقى البشاميل
ورشيت ٣ ملاعق جبنة شيدر عالوش وعالفرن
حتي أخذت اللون الذهبي بالف هنا
اسم الوصفه: سبانخ بالخرشوف والبشاميل (بدون لحوم)
مقدمه من :شيف صفاء
مده التحضير: 30 دقيقه
مده الطهى: 40دقيقه
المكونات
٥ خرشوفات
بصل
زيت
سمن
ملح
فلفل اسمر
نصف كيلو سبحان
ثوم مفروم
جوز الطيب
٢ كوب حليب
ملعقه دقيق
كسبره خضره
الطريقه
شوحت بصلة فى الزيت والسمن ونزلت عليها
بخمس خرشوفات منظف ومسلوق مكعبات
وملح وفلفل وشوحت ملعقه توم مفروم فى
ملعقه زيت وسمن ونزلت عليها بنصف حزمة
كسبرة خضرا مفرومة مع نصف كجم سبانخ
مفرومة وملح وفلفل وجوز طيب حتي ماتشربت
ماؤهاوضيفتها علي الخرشوف وعملت بشاميل
شوحت ملعقه دقيق مع ملعقه سمن ودوبت
ملعقه دقيق مع ٢ كوب حليب سايل وضيفتها
مع التقليب وملح وفلفل وجوز طيب حتي ماتقلت
وغليت وضعت مغرفة بشاميل في ارضية بيركس
ونزلت بخليط الخضار ثم صبيت باقى البشاميل
ورشيت ٣ ملاعق جبنة شيدر عالوش وعالفرن
حتي أخذت اللون الذهبي بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق