الثلاثاء، 26 مارس 2019

ألذ وأطيب بيتزا بالخضار والهوت دوج من شيفتنا المبدعة صفاء بدير

كتبت/ عايده السحرواي
اسم الوصفه: بيتزا الخضار والهوت دوج
مقدمه من : صفاء بدير
مده التحضير  : 60دقيقه
مده التشويه: 15دقيقه
المكونات
ا كيلو دقيق
 باكو خميره
 معلقة سكر
 معلقة ملح
3ملاعق لبن بودره
بيضه
ربع كوب زيت
الطريقه
نضع المكونات علي بعض و اعجنهم واتركها تخمر
اجهز قطع الهوت دوج مع الففل الوان وكرات
 افرنجي اشوحهم في الطاسه واضيف عليهم
معلقة باربكيو وصويا صوص وبعدين اشكل
العجينه في الصينيه واضيف عليها الخليط 
واضعها في الفرن حتي تنضج من تحت اضيف
 لها الجبنه الموتزريلا ورومي ونضعهافي
 الشوايه وخلاص بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013