كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه : مكرونه بشاميل و بانيه
مقدم من : مها إبراهيم
مده التحضير: 60دقيقه
مده الطهي: 30دقيقه
اولا البشاميل حله علي النار معلقه ذبده كبيره معلقتين كبار زيت ونضع ٣معالق
دقيق كبيره ونقلب دقيقتين نضع كيلو حليب بارد ونقلب ملح وفلفل اول ما يغلي نطفي ونضيف معلقه قشطة كبيره
ثانيا نسلق نصف كيلو مكرونه قلم
ثالثا حله علي النار بصله مبشوره معلقه ذبده معلقه زيت ونشوح ثم نضع ربع كيلو لحم مفروم ومعلقه صلصة وملح وفلفل وكمون وكزبره ناشفه بسيط
صينيه نضع فيها شويه بشاميل ثم المكرونة ونقلب ثم المفروم ثم البشاميل وعلي الوجه شويه موتزريلا حلوين
ملحوظه. انا بعمل المكرونة راق واحد بس بتكون وهميه في الطعم
البانيه مغسول كويس كيلو وعليه علبتين زبادي وملح وفلفل ونقلب كله كويس تترك في الثلاجة ياريت قبلها بيوم
نضع علي الخليط بيضتين ونقلب كويس جدا وفي البقسماط بس تترك في الفريزر نصف ساعه ونقلي
ملحوظه مفيش اي بصل في البانيه. ولا دقيق الطعم واووووووو روعه
اسم الوصفه : مكرونه بشاميل و بانيه
مقدم من : مها إبراهيم
مده التحضير: 60دقيقه
مده الطهي: 30دقيقه
اولا البشاميل حله علي النار معلقه ذبده كبيره معلقتين كبار زيت ونضع ٣معالق
دقيق كبيره ونقلب دقيقتين نضع كيلو حليب بارد ونقلب ملح وفلفل اول ما يغلي نطفي ونضيف معلقه قشطة كبيره
ثانيا نسلق نصف كيلو مكرونه قلم
ثالثا حله علي النار بصله مبشوره معلقه ذبده معلقه زيت ونشوح ثم نضع ربع كيلو لحم مفروم ومعلقه صلصة وملح وفلفل وكمون وكزبره ناشفه بسيط
صينيه نضع فيها شويه بشاميل ثم المكرونة ونقلب ثم المفروم ثم البشاميل وعلي الوجه شويه موتزريلا حلوين
ملحوظه. انا بعمل المكرونة راق واحد بس بتكون وهميه في الطعم
البانيه مغسول كويس كيلو وعليه علبتين زبادي وملح وفلفل ونقلب كله كويس تترك في الثلاجة ياريت قبلها بيوم
نضع علي الخليط بيضتين ونقلب كويس جدا وفي البقسماط بس تترك في الفريزر نصف ساعه ونقلي
ملحوظه مفيش اي بصل في البانيه. ولا دقيق الطعم واووووووو روعه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق