كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:فخارة اللحم والخضار بالعجين
مقدمه من : شيف صفاء
ريحة وطعم بالصوص البنى روعة
نصف كجم لحم مكعبات
بدرتها بدقيق وحمرتها
فى م زيت وم زبده
ونزلت عليها ببصلتين
جوليان وم ص توم
و٢ جزرة حلقات وشوحت
ثم ضيفت ماء مغلى يغطيها مع ورقة لورى و٢ حبهان وفص مستكة ورشة بهار وغطيتها وقبل تمام النضج بعشر دقايق زودت ٢ بطاطس مكعبات لحد ماستوت حطيتها فى برام وكنت مجهزة العجين كوب ونص دقيق مع م ص سكر وم ص خميرة و٢ م زبادى ورشة ملح وماء دافى للعجن وخمرتها نص س وفردتها وحطيتها فوق الطاجن ودهنتها صفار مع نقطة خل وم لبن ورشيت حبة بركة وسمسم وعالفرن الحامى لحد ماحمرت وطلعتها غطيتها بفوطة وبالف هنا مع رز ابيض وسلطة
اسم الوصفه:فخارة اللحم والخضار بالعجين
مقدمه من : شيف صفاء
ريحة وطعم بالصوص البنى روعة
نصف كجم لحم مكعبات
بدرتها بدقيق وحمرتها
فى م زيت وم زبده
ونزلت عليها ببصلتين
جوليان وم ص توم
و٢ جزرة حلقات وشوحت
ثم ضيفت ماء مغلى يغطيها مع ورقة لورى و٢ حبهان وفص مستكة ورشة بهار وغطيتها وقبل تمام النضج بعشر دقايق زودت ٢ بطاطس مكعبات لحد ماستوت حطيتها فى برام وكنت مجهزة العجين كوب ونص دقيق مع م ص سكر وم ص خميرة و٢ م زبادى ورشة ملح وماء دافى للعجن وخمرتها نص س وفردتها وحطيتها فوق الطاجن ودهنتها صفار مع نقطة خل وم لبن ورشيت حبة بركة وسمسم وعالفرن الحامى لحد ماحمرت وطلعتها غطيتها بفوطة وبالف هنا مع رز ابيض وسلطة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق