كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:الكنافه بحشوه الكريمه
مقدمه من : مها إبراهيم
مده التحضير: 15دقيقه
مده التسويه: 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو كنافه من الفريزر ونفتتهاجيدا
نصف كوب ذبده سايحه
ربع كوب سكر بودره
كوب حليب
معلقتين. نشا كبيره
معلقتين سكر
طريقه الكريمه
ودي الكريمه وعاء علي النار نضع الحليب
والسكر ونقلب ندوب النشا في معلقتين
حليب بارد ونضيفهم اول لما يغلي نطفئ النار
الشربات
كوب سكر كوب ماء نضعهم علي النار يغلي
شويه نضيف عصره لمون عشر دقائق ونطفي
ألطريقه
نحضر الكنافه وعليها السكر البودرة ونقلب كويس نضع الذبده ونخلي الكنافه تشرب الذبده جيد جدا
نحضر الصواني نضع راق كنافه ونضغط جيد جدا
ثم الكريمه ثم راق كنافه وعلي الوجه نرش معلقتين
ذبده تدخل الفرن الرف الوسط اول ما تحمر من
تحت نقلبها علي صينيه ثم نفس الصينيه
معلقتين ذبده ونضع الكنافه تدخل الفرن
يحمر الوش نطلعها تسقي شربات بارد
وصحه وهنا
اسم الوصفه:الكنافه بحشوه الكريمه
مقدمه من : مها إبراهيم
مده التحضير: 15دقيقه
مده التسويه: 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو كنافه من الفريزر ونفتتهاجيدا
نصف كوب ذبده سايحه
ربع كوب سكر بودره
كوب حليب
معلقتين. نشا كبيره
معلقتين سكر
طريقه الكريمه
ودي الكريمه وعاء علي النار نضع الحليب
والسكر ونقلب ندوب النشا في معلقتين
حليب بارد ونضيفهم اول لما يغلي نطفئ النار
الشربات
كوب سكر كوب ماء نضعهم علي النار يغلي
شويه نضيف عصره لمون عشر دقائق ونطفي
ألطريقه
نحضر الكنافه وعليها السكر البودرة ونقلب كويس نضع الذبده ونخلي الكنافه تشرب الذبده جيد جدا
نحضر الصواني نضع راق كنافه ونضغط جيد جدا
ثم الكريمه ثم راق كنافه وعلي الوجه نرش معلقتين
ذبده تدخل الفرن الرف الوسط اول ما تحمر من
تحت نقلبها علي صينيه ثم نفس الصينيه
معلقتين ذبده ونضع الكنافه تدخل الفرن
يحمر الوش نطلعها تسقي شربات بارد
وصحه وهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق