كتبت غادة المصري،
المقادير
كوب دقيق ابيض
كوب دقيق سميد
كوب الا ربع سكر
كوب الاربع زيت
كوب لبن عليه معلقه خل او كوبيتين زبادى
كيس فانليا
كيس بيكنج بودر
رشه ملح
كوب جوز هند مبشور
3بيضات
اولا..... هتعملى الشربات كوب ونصف سكر وكوب ماء عصره ليمون فانليا غلوتين وتسبيه يبرد
ثانيا... فى الخلاط العادى هتضربى السكر مع اللبن او الزبادى مع الزيت كويس جدا وبعدين تحطى البيض والفانليا وتكملى ضرب
وفى بوله تخلطى الدقيق مع السميد مع جوز الهند مع البيكنج بودر ورشه الملح
.....وبعدين تنزاى عليهم الخليط السائل وتقلبى
وتجيبى صنيه وتدهنيها سمنه وتعفريها بالدقيق وتنزلى فيها الخليط ....صني وسط....
الفرن على 180 ومتفتحيش عليها قبل 25دقيقه وتكونى مسخنه الفرن قبلها بفتره
وتسويها زى الكيكه اول ما تستوى خرجيها واسقيها بالشربات بارد وزينيها باى مكسرات او سودانى عندك فى ساعتها
المقادير
كوب دقيق ابيض
كوب دقيق سميد
كوب الا ربع سكر
كوب الاربع زيت
كوب لبن عليه معلقه خل او كوبيتين زبادى
كيس فانليا
كيس بيكنج بودر
رشه ملح
كوب جوز هند مبشور
3بيضات
اولا..... هتعملى الشربات كوب ونصف سكر وكوب ماء عصره ليمون فانليا غلوتين وتسبيه يبرد
ثانيا... فى الخلاط العادى هتضربى السكر مع اللبن او الزبادى مع الزيت كويس جدا وبعدين تحطى البيض والفانليا وتكملى ضرب
وفى بوله تخلطى الدقيق مع السميد مع جوز الهند مع البيكنج بودر ورشه الملح
.....وبعدين تنزاى عليهم الخليط السائل وتقلبى
وتجيبى صنيه وتدهنيها سمنه وتعفريها بالدقيق وتنزلى فيها الخليط ....صني وسط....
الفرن على 180 ومتفتحيش عليها قبل 25دقيقه وتكونى مسخنه الفرن قبلها بفتره
وتسويها زى الكيكه اول ما تستوى خرجيها واسقيها بالشربات بارد وزينيها باى مكسرات او سودانى عندك فى ساعتها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق