الاثنين، 19 أغسطس 2019

عرق اللحم التريبيانكو مقدم من الشيف اميره العبد

كتبت غادة المصري

المقادير
عرق لحمه ......ملح فلفل .......بهار.....بابريكا......مستورده.......خل عنب......بصل بودر.......توم بودر...... صويا صوص ..... 100 جم لوز مقشر..... ربع ك مفروم متبل بنفس المواد الجافه .....علبه بيف .......سمنه أو زيت.....

الطريقه......اولا.....ابدأ افتح العرق برازولا......افتحه زي الكتاب بحيث أنا بفتحه مش يعدي للخلف يفضل سليم ابدأ اقلب كل المواد الجافه على بعضها وابدأ اتبل العرق ما الداخل واتبل أيضا المفروم وابدأ تخلط المفروم على الليف حتى تتجانس أبدا احمص اللوز وابدأ الحشو العرق من الداخل وأفرد الحشو وابدأ ألف الرول ثم اربطه ثم اعمله صدمه على النار ثم ألفه تمام بالفويل..... ثم أضعه صنيه الفرن بيها بصل طماطم كوب ماء ملح بهار وفلفل ....مده السوي ساعتين ونص بألف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013