كتبت غادة المصري
اول حاجه اغسلي وشك بالغسول بتاعك عشان يكون نضيف
تاني حاجه اعملي تقشير لوشك عن طريق السكر والليمون وتدعكي دقيقتين وتشطفي وشك
اغلي ميه كويس جدا واما تغلي جيدا حطي الميه المغليه في اناء وضيفلها زيت ورد وبابونج ونعناع وممكن ورق ورد
حطي فوطه علي راسك وقربي من الماء المغلي لدرجه تحمل وشك للبخار
٥ دقايق وارفعي وشك وكرري العمليه
وسيبي وشك يهدا من البخار
البخار بيفتح المسام وبينقي الوش وحلو جدا للبشره
اول حاجه اغسلي وشك بالغسول بتاعك عشان يكون نضيف
تاني حاجه اعملي تقشير لوشك عن طريق السكر والليمون وتدعكي دقيقتين وتشطفي وشك
اغلي ميه كويس جدا واما تغلي جيدا حطي الميه المغليه في اناء وضيفلها زيت ورد وبابونج ونعناع وممكن ورق ورد
حطي فوطه علي راسك وقربي من الماء المغلي لدرجه تحمل وشك للبخار
٥ دقايق وارفعي وشك وكرري العمليه
وسيبي وشك يهدا من البخار
البخار بيفتح المسام وبينقي الوش وحلو جدا للبشره
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق